Anastase: Când vrăjitorul Ponta ghiceşte în cărţi, românilor le apare o nouă taxă

Postat la 08 noiembrie 2013 42 afişări

Vicepreşedintele PDL Roberta Anastase îl ironizează pe premierul Victor Ponta spunând că acesta este "un vrăjitor" care , "de câte ori ghiceşte în cărţi, românilor le apare o nouă taxă", ea susţinând că dacă Ponta nu ar fi girat reţele de corupţie românii nu ar trebui să plătească taxe noi.

Anastase: Când vrăjitorul Ponta ghiceşte în cărţi, românilor le apare o nouă taxă

 Roberta Anastase spune, în mod ironic, că premierul Victor Ponta este "un vrăjitor care a găsit o soluţie miraculoasă pentru România: inventarea de noi taxe şi impozite", transmite corespondentul MEDIAFAX.

"De câte ori ghiceşte vrăjitorul Ponta în cărţi, românilor le apare în drum o nouă taxă, un nou impozit", a afirmat Anastase, joi seară, în discursul pe care l-a ţinut, în calitate de preşedinte al PDL Prahova, la şedinţa Consiliului de Coordonare Judeţean al acestei organizaţii.

Anastase a mai spus că "dacă Ponta nu ar fi girat o reţea de corupţie ca a lui Păvăleanu (Marcel Păvăleanu, fost angajat al Secretariatului General al Guvernului, în prezent arestat preventiv sub acuzaţiile de evaziune fiscală şi spălare de bani, cu un prejudiciu de 35 de milioane de euro - n.r.), probabil nu ar fi fost nevoie să crească din nou taxele şi impozitele".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/anastase-cand-vrajitorul-ponta-ghiceste-in-carti-romanilor-le-apare-o-noua-taxa-11644971
11644971
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.