ANALIZĂ - Preţurile locuinţelor în marile oraşe: Garsonierele şi apartamentele cu două camere s-au ieftinit cel mai mult în 12 luni

Postat la 19 februarie 2013 46 afişări

Preţurile garsonierelor şi apartamentelor cu două camere au scăzut cel mai mult în ultimele 12 luni, respectiv cu 14,3% şi 7,3%, iar locuinţele cu trei camere din Bucureşti au pierdut cel mai mult din preţ în acest interval, potrivit unei analize Imobiliare.ro efectuată în cinci oraşe din ţară.

În ianuarie 2013, preţul mediu pentru apartamentele noi şi vechi din întreaga ţară a ajuns la 968 de euro pe metru pătrat util, cu 1% mai puţin faţă de luna decembrie a anului trecut şi cu 3,1% mai puţin faţă de nivelul de 999 de euro pe metru pătrat din ianuarie 2012.

"În contextul în care, per ansamblu, marja de scădere consemnată în ultimele 12 luni este una relativ scăzută, aceasta diferă semnificativ atât în funcţie de fiecare oraş în parte, cât şi de tipul apartamentului (nou sau vechi) sau categoria din care acesta face parte (garsonieră, două sau trei camere)", se arată într-un comunicat al portalului imobiliar imobiliare.ro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Garsoniere,
apartamente,
preturi,
locuinte
/actualitate/analiza-preturile-locuintelor-in-marile-orase-garsonierele-si-apartamentele-cu-doua-camere-s-au-ieftinit-cel-mai-mult-in-12-luni-10572301
10572301
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.