ANALIZĂ: Ponturi pentru o vacanţă reuşită de revelion în străinătate

Postat la 04 decembrie 2012 15 afişări

Reuşita unei vacanţe de revelion în străinătate depinde şi de programarea din timp a vizitelor la obiective de atracţie, o rezervă de bani pentru situaţiile neprevăzute, cum ar fi întârzierea avioanelor, şi chiar plata facturilor înainte de plecarea din ţară, afirmă turoperatorii.

Vremea capricioasă, cu ceaţă, viscol sau polei, caracteristică anotimpului rece, duce an de an la întârzieri de zeci de minute şi chiar anulări ale curselor aeriene ori ale trenurilor, iar traficul rutier poate şi el fi dat foarte uşor peste cap. De aceea, turiştii trebuie să aibă întotdeauna o rezervă de bani, în cazul în care vacanţa trebuie prelungită cu câteva zile.

"Planificaţi-vă cu atenţie itinerariul sau rugaţi agentul dumneavoastră de turism să vă ajute, astfel încât, de exemplu, escalele dintre avioane să fie mai mari decât în mod obişnuit, pentru a nu risca să pierdeţi legătura. De asemenea, iarna este recomandat să plecaţi mai din timp spre gară sau aeroport. Iar pe şosea luaţi în calcul o viteză medie de deplasare mult inferioară celei din celelalte anotimpuri", spune Sorin Văduvoiu, directorul general al agenţiei Perfect Tour.

Iarna şi mai ales de sărbători afluxul de turişti creşte spectaculos.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
străinătate,
revelion,
vacanţă reuşită
/actualitate/analiza-ponturi-pentru-o-vacanta-reusita-de-revelion-in-strainatate-10368050
10368050
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.