ANALIZĂ: Cum vor candidaţii să compenseze lipsa bannerelor - Brâul Maicii Domnului şi internetul

Postat la 08 mai 2016 83 afişări

Noua lege electorală îi obligă pe candidaţii la alegerile locale să renunţe la afişajul stradal de mari dimensiuni cu care erau obişnuiţi şi la ''cadourile electorale'' cu însemnele partidului, astfel că principalele lor arme rămân manifestările tradiţionale, administratorii de bloc şi internetul.

''Noi vom face aceeaşi campanie pe care am făcut-o şi până acum, tradiţională, punând în centrul campaniei oamenii şi legătura directă cu ei. Concret, fiecare dintre candidaţii noştri au recomandarea generală de la partid – sunt convins că o tratează ca şi misiune – de a merge şi de a lua legătura cu fiecare cetăţean pe care îl vizează ca posibil elector – din uşă în uşă, din poartă-n poartă, din casă în casă. Nu vizăm adunări cetăţeneşti mari, acţiuni de mare amploare, ci mergem la oameni acolo unde îi găsim, acasă, la câmp unde e cazul, la manifestările organizate tradiţional, dar nu de către noi – târguri, oboare'', a declarat pentru MEDIAFAX secretarul general al PSD, Marian Neacşu.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/analiza-cum-vor-candidatii-sa-compenseze-lipsa-bannerelor-braul-maicii-domnului-si-internetul-15295011
15295011
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.