Analfabetul Bercea Mondial are permis de conducere. Ce spune seful Politiei Rutiere

Postat la 26 februarie 2011 13 afişări

Bercea Mondial este analfabet, dar are permis de conducere, ceea ce contravine legislatiei din Romania. Faptul ca interlopul nu stie sa citeasca a iesit la iveala zilele acestea, cand a trebuit sa dea declaratii la Parchet si in fata instantei de judecata.

In fata procurorului de caz, Eugen Iacobescu, Bercea s-a laudat ca el, spre deosebire de "intelectuali", este un om destept pentru ca a reusit sa faca milioane de euro fara carte, in timp ce oamenii cu facultate nu sunt in stare de nimic. De asemenea, in fata instantei de judecata, a luat declaratia consemnata de grefier si nu a stiut ce sa faca cu ea. Ziarul gandul a incercat sa afle daca autoritatile vor lua vreo masura in legatura cu acest aspect. "Eu nu pot sa-i anulez permisul decat daca instanta constata ca a fost obtinut fraudulor", a declarat pentru gandul comisarul sef Lucian Dinita, seful Politiei Rutiere. Intrebat cine ar putea sesiza instanta de judecata, seful Politiei Rutiere a precizat ca acest lucru ar putea sa il faca Parchetul.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/analfabetul-bercea-mondial-are-permis-de-conducere-ce-spune-seful-politiei-rutiere-8013754
8013754
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.