ANAF demarează o nouă ofensivă pentru combaterea muncii la negru

Postat la 16 iunie 2016 2968 afişări

ANAF demarează o nouă ofensivă pentru combaterea muncii la negru

 ANAF porneşte o nouă campanie pentru prevenirea şi combaterea muncii ”la negru” şi anunţă o nouă serie de controale la nivel naţional în perioada 16 iunie – 23 septembrie 2016, potrivit unui anunţ al Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală. 

În cadrul controalelor vor fi vizate cu precãdere firmele care activeazã în domenii de activitate precum: confecţii, construcţii, pazã şi protecţie, curăţenie, alimentaţie publicã, silviculturã, transport, comerţ, arhivare şi depozitãri. În aceste sectoare au fost identificate cele mai mari riscuri legate de utilizarea forţei de muncã fãrã forme legale ori subdeclararea nivelului real de salarizare, potrivit ANAF.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anaf,
combatere,
demarare,
munca la negru,
ofensiva,
anunt
/actualitate/anaf-demareaza-o-noua-ofensiva-pentru-combaterea-muncii-la-negru-15498148
15498148
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.