ANAF a vândut aur şi pietre preţioase confiscate în valoare de 325.000 de lei

Autor: Răzvan Botea Postat la 24 octombrie 2022 131 afişări

ANAF a vândut aur şi pietre preţioase confiscate în valoare de 325.000 de lei

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) anunţă că a încasat pentru bugetul de stat peste 325.000 de lei din aur şi pietre preţioase confiscate, în urma unei licitaţii de săptămâna trecută, anunţă reprezentanţii instituţiei.

„ANAF, prin Serviciul de valorificare bunuri Bucureşti din cadrul Direcţiei operative de valorificare bunuri confiscate - Direcţia generală de executări silite cazuri speciale, a organizat săptămâna trecută o licitaţie publică în urma căreia a realizat încasări semnificative la bugetul de stat.”

Este vorba de mai multe piese din aur şi pietre preţioase, care au fost vândute contra sumei de 325.000 de lei: „Încasarile, în sumă  de 326.325 de lei, au fost realizate prin valorificarea unui grup de obiecte metale şi/sau pietre preţioase compus din 136 de obiecte din aur.”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aur,
pietre,
anaf,
confiscari,
vanzare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.