Ambulanţa a mers la Năstase la cererea conducerii MAI. Plăgile au fost acoperite la cererea familiei

Postat la 26 iunie 2012 23 afişări

Ambulanţa a mers la locuinţa lui Adrian Năstase din strada Zambaccian la solicitarea conducerii MAI, ca sprijin medical, iar la plecarea spre spital, fostul premier avea plăgile pansate şi linie intravenoasă, acestea fiind acoperite, la cererea familiei, a informat Serviciul de Ambulanţă.

"Această procedură nu este specială, de-a lungul timpului, Serviciul de Ambulanţă a mai asigurat echipaje de intervenţie pentru situaţii cu risc medical (ex. situaţii de executare silită, cazuri cu potenţial conflict, evacuare din locuinţe etc)", se arată într-un comunicat de presă al Serviciului de Amblanţă Bucureşti - Ilfov (SABI) transmis agenţiei MEDIAFAX.

Conducerea SABI a precizat că decizia în cazul internării lui Adrian Năstase este de competenţa Spitalului Floreasca şi nu a Serviciului de Ambulanţă.

"Considerăm că echipajul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a executat această intervenţie respectând protocoalele şi legislaţia în vigoare. Subliniem că, la ieşirea din domiciliu, pacientul avea plăgile pansate şi linie intravenoasă, acestea fiind acoperite, la solicitarea familiei, până la introducerea tărgii în ambulanţă şi la coborârea tărgii din ambulanţă", a mai arătat SABI.

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ambulanta-a-mers-la-nastase-la-cererea-conducerii-mai-plagile-au-fost-acoperite-la-cererea-familiei-9783647
9783647
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.