Amazon va înfiinţa în 2016 mii de locuri de muncă în Europa, inclusiv în România

Postat la 22 ianuarie 2016 467 afişări

Amazon va înfiinţa în 2016 mii de locuri de muncă în Europa, inclusiv în România

Amazon va înfiinţa în 2016 mii de locuri de muncă în Europa, inclusiv în România, concomitent cu dezvoltarea serviciilor de livrare a alimentelor Pantry şi Fresh, relatează AFP.

Multe dintre aceste posturi, dintre care 2.500 vor fi în Marea Britanie, vor ajuta la extinderea reţelei europene, precum şi la concentrarea pe operaţiunile de cercetare şi dezvoltare din UE.

Noile roluri vor contribui şi la îmbunătăţirea infrastructurii de sprijin a operaţiunilor de cloud-computing.

În 2015, Amazon a înfiinţat 10.000 de locuri de muncă în Europa, prin cea mai mare campanie de recrutări din istoria companiei, numărul total al angajaţilor depăşind 40.000.

"Asistăm la o cerere mai mare ca niciodată din partea clienţilor din Europa, şi vedem multe oportunităţi pentru afacerile Amazon", a declarat Xavier Garambois, vicepreşedintele Amazon EU Retail.

Citiţi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/amazon-va-infiinta-in-2016-mii-de-locuri-de-munca-in-europa-inclusiv-in-romania-14981346
14981346
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.