Altex: ANPC a ridicat sancţiunea de suspendare a activităţii. Activitatea online şi offline se desfăşoară normal

Autor: Cristina Roşca Postat la 11 noiembrie 2021 291 afişări

Altex: ANPC a ridicat sancţiunea de suspendare a activităţii. Activitatea online şi offline se desfăşoară normal

Oficialii Altex au anunţat că ANPC a ridicat sancţiunea de suspendare a activităţii ce se aplica operaţiunilor online ale companiei. Astfel, activitatea online şi offline se desfăşoară normal.

Decizia a venit după ce retailerul electroIT a refăcut semnalizarea reducerilor pentru unele produse din site-urile altex.ro şi mediagalaxy.ro, conform recomandărilor ANPC.

Mai mult, compania a plătit cele două amenzi contravenţionale emise de ANPC.

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor a decis recent suspendarea temporară a activităţii site-ului altex.ro pentru practici comerciale incorecte, în contextul Black Friday. Potrivit aceleiaşi surse, într-o singură zi, comisarii ANPC au descoperit peste 1.000 de produse cu abateri de preţ, afişate pe site.

Reprezentanţii Altex au spus însă că în procesul verbal apar 44 de produse cu preţ incorect (e vorba de reducerea care nu a fost aplicată preţului de referinţă, care este considerat a fi cel mai mic preţ din ultimele 30 de zile – n.red.), nu mii ca în comunicatul de presă.

“Au fost verificate 1.000 de produse de către ANPC, iar la 44 au fost găsite nereguli. Noi am corectat, ba chiar am luat la mână toate cele 110.000 de produse pe care le avem în sistem”, a spus Raul Filip, directorul de achiziţii al Altex.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
activitate,
anpc,
altex

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.