Alternative pentru clasicul drob si eterna pasca. Cum au dat romancele bucataria pe catering (VIDEO)

Postat la 07 aprilie 2012 41 afişări

Doamna Liliana gateste pentru trei persoane. Deja face calcule. Meniu pt 3 persoane: oua - 72 de lei, zahar - 15 lei, faina - 15 lei, vin - 25 de lei, miel - 120 de lei. "In jur de 250 de lei m-ar costa bucatele pentru Pasti. Le fac in casa pentru ca stiu ce folosesc".

Stefania, in schimb, lucreaza toata ziua si nu are vreme de pierdut in fata cuptorului, astfel incat apeleaza la catering. Pentru un platou de trei persoane, cei care comanda la o firma de catering vor da 250 de lei. Iar cererile au crescut cu 20 la suta fata de anul trecut.

Pentru cei care in aceasta perioada sunt la dieta si vor sa mearga pe varianta light sau pur si simplu isi doresc o masa speciala de Paste exista alternative. Friptura de miel poate fi inlocuita cu creveti, iar drobul cu cosulete umplute cu salata Caesar. Surpriza vine de la meniul fusion. Cosulete de parmezan cu seminte de pin, pachetele cu pui afumat si bruschete cu branza de capra si praz. In final achitati 150 de lei.

Mai mult pe stirileprotv.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
catering,
paste,
meniu,
mancare,
sarbatoare,
drob,
pasca,
post
/actualitate/alternative-pentru-clasicul-drob-si-eterna-pasca-cum-au-dat-romancele-bucataria-pe-catering-video-9491927
9491927
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.