Alte două secţii ale combinatului Oltchim se repornesc astăzi. Aproximativ 1.200 de salariaţi vor avea din nou de lucru

Postat la 16 noiembrie 2012 17 afişări

Alte două secţii ale combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea vor fi repornite vineri, astfel că aproximativ 1.200 de salariaţi au de lucru prin repornirea producţiei în proporţie de 30 la sută.

Potrivit liderului sindical interimar Corneliu Cernev, la secţiile polieteri şi sinteze organice se fac ultimele probe, iar producţia va fi reluată în cel mai scurt timp, după ce, la începutul lunii octombrie, a fost repornită secţia electroliză cu membrană şi s-a început producţia la secţia de propenoxid. "Acum suntem în probe pentru a porni secţiile de polieteri şi sinteze organice, astfel, începând de azi (n.r. - vineri), aproximativ 1.200 de oameni sunt efectiv la lucru la combinat, ei sunt direct implicaţi la secţiile respective şi personal CTC, auxiliar-transport de la aprovizionare care reiau şi ei treptat activitatea prin repornirea producţiei", a declarat liderul sindical Corneliu Cernev. Potrivit sursei citate, prin repornirea celor patru secţii capacitatea de producţie în combinat este de 30 la sută.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/alte-doua-sectii-ale-combinatului-oltchim-se-repornesc-astazi-aproximativ-1-200-de-salariati-vor-avea-din-nou-de-lucru-10329340
10329340
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.