Alte 5 magazine real devin Auchan până în martie

Postat la 10 ianuarie 2014 168 afişări

Auchan va rebrandui, în primele două luni ale anului, pe lângă hipermarketul real din Ploieşti şi pe cele din Timişoara Sud, Baia Mare, Berceni, Piteşti şi Cluj, potrivit directorului de marketing al retailerului, Tiberiu Daneţiu.

Alte 5 magazine real devin Auchan până în martie

 Astfel, cu un program al deschiderilor a câte 3 magazine Auchan pe lună, compania urmează să finalizeze programul rebrandingului hipermarketurilor real în aprilie. Ultimele magazine rămase de remodelat sunt situate în Bacău, Bucureşti - AFI Cotroceni, Craiova, Deva, Galaţi, Târgu Mureş şi Timişoara Nord.

În ultima parte a anului trecut, Auchan a rebranduit şapte hipermarketuri real, dintre care două în Capitală, Pallady şi Vitan, unul în Braşov, unul în Oradea, unul în Constanţa, unul în Sibiu şi unul în Satu Mare. Două dintre acestea au fost remodelate în formatul Auchan City.

Anterior, retailerul a anunţat că va rebrandui cele 20 de hipermarketuri Real în mai puţin de un an, cu o investiţie de 40 milioane euro.

Tranzacţia Auchan-Real a fost finalizată pe 12 septembrie 2013, ca urmare a acordului semnat în 30 noiembrie 2012 între grupul Auchan şi Metro Group şi a validării primite din partea Consiliului Concurenţei, la sfârşitul lunii iulie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/alte-5-magazine-real-devin-auchan-pana-in-martie-11880498
11880498
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.