Ali Khamenei: Iranul joacă un rol important în învingerea reţelei teroriste Stat Islamic

Postat la 21 martie 2018 56 afişări

Iranul joacă un rol semnificativ în învingerea reţelei teroriste Stat Islamic, a afirmat miercuri liderul suprem iranian, ayatollahul Ali Khamenei, citat de site-ul agenţiei Reuters.

Ali Khamenei: Iranul joacă un rol important în învingerea reţelei teroriste Stat Islamic

Iranul joacă un rol semnificativ în învingerea reţelei teroriste Stat Islamic în Orientul Mijlociu, a declarat Ali Khamenei într-un discurs rostit în oraşul Mashad.

Khamenei a afirmat că Statele Unite nu sunt capabile să creeze stabilitate în Orientul Mijlociu, denunţând prezenţa armatei americane în Afganistan.

Statele Unite nu îşi vor atinge obiectivele în Orientul Mijlociu, dar Iranul va avea succes, a spus Khamenei în discursul rostit cu ocazia Noului An iranian.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.