Alexandru Reff preia poziţia de conducere a Deloitte România de la 1 iunie

Postat la 27 aprilie 2017 117 afişări

Avocatul Alexandru Reff, partener la Reff şi Asociatii şi director al diviziei de fuziuni si achizitii şi imobiliare în cadrul Deloitte Romania, va deveni directorul general al companiei - country managing partner - de la 1 iunie 2017, a anuntat astăzi compania.

Alexandru Reff preia poziţia de conducere a Deloitte România de la 1 iunie

"Am început sa lucrez la Deloitte acum 20 de ani, cand eram 8-9 oameni. Preiau firma după o creştere fantastica. Voi cauta sa am un rol de integrator. Multumesc lui Ahmed Hassan pentru încredere", a spus Alexandru Reff.

Ahmed Hassan, actualul country managing partner, va prelua funcţia de risk leader şi membru al comitetului executiv al Deloitte Europa Centrală şi de Est, dar va rămâne cu biroul in România. El a venit aici în 2011.

Citiţi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
deloitte,
romania,
preluare,
conducere,
pozitie,
companie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.