Alexandru Ivan şi-a dat demisia de la conducerea Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti după doar 10 luni de mandat

Autor: Laura Albu Postat la 17 ianuarie 2020 125 afişări

Alexandru Ivan şi-a dat demisia de la conducerea Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti după doar 10 luni de mandat

Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB) a luat act de demisia directorului general, Alexandru Ivan. Acesta îşi va exercita în continuare funcţia până la numirea unui nou director de către Consiliul de Administraţie, potrivit unui comunicat al companiei.

„În data de 16 ianuarie 2020, în cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie al CNAB, s-a luat act de demisia înaintată de către domnul George Alexandru Ivan din funcţia de director general interimar”, a comunicat CNAB.

Alexandru Ivan îşi va exercita în continuare funcţia până la numirea unui nou director, care ar trebui să aibă loc în cel mult 30 de zile.

„În consecinţă, în conformitate cu dispoziţiile contractului de mandat, încheiat cu dl Alexandru Ivan, conducerea companiei va fi asigurată în continuare, până la următoare şedinţă a Consiliului de Administraţie, de către fostul director general interimar, dar nu mai mult de 30 de zile, de la data depunerii demisiei. Astfel, domnul George Alexandru Ivan exercită şi în prezent atribuţiile de director general al CNAB”, se mai precizează în comunicat.

Alexandru Ivan este director general al CNAB din aprilie 2019.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
demisie,
aeroport,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.