Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, în direct la "Marius Tucă Show": Au încercat să mă oprească, să facă presiuni

Postat la 29 iulie 2019 811 afişări

Alexandru Cumpănaşu, preşedinte al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României şi unchi al Alexandrei Măceşanu, a declarat, la "Marius Tucă Show" că au fost presiuni asupra sa şi a apropiaţilor pentru a nu mai contesta sistemul.

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, în direct la "Marius Tucă Show": Au încercat să mă oprească, să facă presiuni

"Sunt presiuni uriaşe care se fac de a ceda, de a nu mai pune presiune pe vestitul Vasilcă. Unii apropiaţi au încercat să mă domolească. Sistemul nu e mai puternic decât mine. Unii au cedat. Au pus presiuni pe apropiaţi", a declarat Alexandru Cumpănaşu este preşedinte al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României (CNMR) şi unchi al Alexandrei Măceşanu.

"S-a încercat o denigrare. Au încercat să mă oprească", a completat acesta.

Cumpănaşu a fost un mare susţinător al statului de drept şi procurorilor, dar după cazul crimelor de la Caracal, a declarat că a susţinut un sistem putred, care i-a ucis nepoata. Mai mult, el a cerut demisia şefului STS ca urmare a modului în care s-a acţionat.

Un interviu în exclusivitate despre cum au căzut victime Alexandra şi Luiza criminalului din Caracal şi indolenţei din instituţiile implicate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
presiuni,
show,
incercare,
oprire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.