Alertă de coronavirus la un Spital din Capitală. 28 de medici şi asistente au intrat în izolare

Postat la 25 martie 2020 97 afişări

Alertă de coronavirus la un Spital din Capitală. 28 de medici şi asistente au intrat în izolare

Se demarează o anchetă epidemiologică la Spitalul de Arşi din Capitală după ce un pacient a fost depistat cu COVID-19

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 43 de ani care a fost transferat, săptămâna trecută, de la Spitalul Judeţean Suceava, la Spitalul de Arşi din Capitală

Bărbatul depistat pozitiv cu coronavirus a intrat în contact cu 31 de persoane, dintre care 28 sunt cadre medicale

Spitalul Clinic de Urgenţă Chirurgie Plastică Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti a depistat un pacient infectat cu coronavirus. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 43 de ani care a fost transferat în noaptea dintre 20 şi 21 martie de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava.

Pacientul, care nu a fost testat pentru coronavirus la unitatea din Suceava, a suferit două intervenţii chirurgicale duminică şi luni, în Spitalul de Arşi Bucureşti.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
spital,
capitala,
intrare,
medici

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.