Alertă ANM: Cod galben de vânt şi ninsori în aproape toată ţara

Postat la 13 aprilie 2020 498 afişări

Alertă ANM: Cod galben de vânt şi ninsori în aproape toată ţara

De mâine dimineaţă aproape toată ţara este sub cod galben de vânt. La munte vântul o să sufle cu putere şi o să fie viscol. Al doilea cod galben expiră pe 15 aprilie la ora 06:00

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis două coduri galbene de vreme rea. Primul cod galben intră în vigoare mâine dimineaţă la ora 06:00 şi expiră tot mâine la ora 21:00.

Astfel, în Banat, Crişana şi apoi treptat în cea mai mare parte a Transilvaniei, nordul Munteniei şi Oltenia vântul va sufla cu 55-70 km/m. După-amiază vântul se intensifică şi în Moldova, Dobrogea şi estul Munteniei.

Vântul va avea intensificări şi la munte, unde se vor semnala precipitaţii mixte, iar în zona înaltã vor predomina ninsorile şi rafalele vor depăşi 70...90 km/h, spulberând zăpada. Se va depune strat nou de zăpadă în nordul Carpaţilor Orientali şi, mai ales pe creste, în restul masivelor montane.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vant,
cod galben,
ninsori

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.