Aleksandr Lukasenko critica dur statele occidentale, cu ocazia Zilei Victoriei

Postat la 10 mai 2011 12 afişări

Presedintele Belarusului, Aleksandr Lukasenko, a marcat victoria din 1945 asupra Germaniei naziste denuntand "razboiul" si amenintarile venite din strainatate impotriva tarii sale, criticand statele occidentale.

"In prezent, Belarusul este amenintat din strainatate. Impotriva Belarusului este un razboi politic si informational. Incearca sa divizeze societatea noastra, semanand teama si neincredere", a declarat Lukasenko. Liderul autoritarist belarus a atribuit Occidentului criza economica si atentatul comis pe 14 aprilie la metroul din Minsk, soldat cu 14 morti. Lukasenko este criticat pe plan international dupa realegerea controversata in functia de presedinte la sfarsitul anului 2010. Numerosi activisti si lideri ai opozitiei au fost arestati in cadrul actiunilor de reprimare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/aleksandr-lukasenko-critica-dur-statele-occidentale-cu-ocazia-zilei-victoriei-8254106
8254106
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.