Alegerea candidatului PDL la Preşedinţie: Peste 20.000 de membri PDL din regiunea N-V, aşteptaţi sâmbătă să voteze

Postat la 31 octombrie 2013 52 afişări

Peste 20.000 membri ai PDL din cele şase judeţe ale regiunii de Nord-Vest sunt aşteptaţi, sâmbătă, să voteze candidatul partidului pentru Preşedinţia României, cei doi candidaţi rămaşi în cursă, Cătălin Predoiu şi Gheorghe Falcă, prezentându-şi până atunci programul în faţa filialelor.

Alegerea candidatului PDL la Preşedinţie: Peste 20.000 de membri PDL din regiunea N-V, aşteptaţi sâmbătă să voteze

 Cei doi candidaţi rămaşi în cursa pentru Preşedinţie, Cătălin Predoiu şi Gheorghe Falcă, şi-au prezentat, marţi şi miercuri, proiectele de ţară în faţa membrilor partidului din judeţele Maramureş, Sălaj, Bihor şi Satu Mare, urmând ca joi să le prezinte în faţa celor din Bistriţa şi Cluj.

"La alegerile pentru desemnarea candidatului PDL la Preşedinţia României vor vota peste 20.000 de membri de partid din regiunea de Nord-Vest, cei mai mulţi, circa 5.000, provenind din organizaţia PDL Cluj. Sâmbătă, în ziua votului, se va vota în cele 46 de secţii de votare deschise în localităţi din cele şase judeţe - Cluj, Bihor, Maramureş, Satu Mare, Sălaj şi Bistriţa", a declarat corespondentului MEDIAFAX vicepreşedintele PDL pentru regiunea de Nord-Vest, Ioan Oltean.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/alegerea-candidatului-pdl-la-presedintie-peste-20-000-de-membri-pdl-din-regiunea-n-v-asteptati-sambata-sa-voteze-11595141
11595141
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.