ALDE şi Pro România îl susţin pe Mircea Diaconu la preşedinţie

Postat la 26 august 2019 68 afişări

ALDE a decis să îl susţină pe candidatul independent Mircea Diaconu la preşedinţie, a anunţat preşedintele partidului Călin Popescu Tăriceanu. Anterior şi Pro România a anunţat că îl va susţine pe Mircea Diaconu, cele două formaţiuni urmând să facă o alianţă în acest sens.

ALDE şi Pro România îl susţin pe Mircea Diaconu la preşedinţie

"Susţinerea la preşedinţia României a lui Mircea Diaconu. Cred că e nevoie de un candidat independent care să se adreseze tuturor românilor. Rămâne cu statutul de independent. Am discutat acest lucru şi cu Pro România care şi el s-a declarat de acord să dea această susţinere pentru Mircea Diaconu şi în acest scop colegii şi-au dat acordul să facă o alianţă cu Pro România pentru susţinerea lui Mircea Diaconu", a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Mircea Diaconu va rămâne candidat independent pentru prezidenţiale, urmând să aibă susţinerea ALDE şi Pro România.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mircea diaconu,
sustinere,
romania,
presedintie,
anunt

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.