Alcoolul si etichetele vesele

Autor: Ioana Mihai Postat la 23 noiembrie 2010 36 afişări

Alexandrion Grup Romania lanseaza pe piata etichetele responsabile, care previn consumatorii in privinta riscurilor consumului de alcool in anumite circumstante. Pe toate etichetele marcilor strategice ale companiei, au fost amplasate logo-uri: precum “Nu consumati bauturi alcoolice daca sunteti minor”, “Nu consumati bauturi alcoolice daca sunteti insarcinata”, “Nu consumati bauturi alcoolice daca urmeaza sa conduceti un autovehicul”.

Marcile pentru care etichetele au fost deja inlocuite sunt: Alexandrion, Alexander, si Kreskova. Cava D'Oro, va aparea in piata cu noile etichete incepand cu mijlocul lunii decembrie 2010.

Cele 22 de milioane de sticle pe care Alexandrion Grup Romania estimeaza ca le va vinde in 2011 vor avea etichete cu noile insemne.

"Desi legislatia nu ne obliga la astfel de actiuni, am considerat necesara si utila introducerea acestor insemne" a declarat Gyuri Eperjessy, Director Comercial al Alexandrion Grup Romania.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/alcoolul-si-etichetele-vesele-7742165
7742165
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.