Airbnb va interzice camerele de supraveghere în interiorul imobilelor de închiriat

Autor: Tiberiu Sabo Postat la 12 martie 2024 14 afişări

Airbnb introduce o interdicţie la nivel mondial privind utilizarea camerelor de securitate în interiorul imobilelor de închiriat. Modificările aduse politicii companiei vor intra în vigoare la sfârşitul lunii viitoare.

Airbnb va interzice camerele de supraveghere în interiorul imobilelor de închiriat

Platforma de închiriere online arată că această măsură are ca scop simplificarea regulilor sale privind camerele de securitate şi prioritizarea vieţii private a chiriaşilor, relatează BBC.

Utilizatorii Airbnb şi-au exprimat anterior îngrijorarea cu privire la utilizarea camerelor de supraveghere din interior.

"Aceste modificări au fost făcute în urma consultării cu oaspeţii, gazdele şi experţii noştri în domeniul confidenţialităţii şi vom continua să solicităm feedback pentru a ne asigura că politicile noastre funcţionează pentru comunitatea noastră globală", a declarat Juniper Downs, şefa departamentului de politici şi parteneriate comunitare al Airbnb.

Regulile actuale ale Airbnb permit utilizarea camerelor de securitate în zonele comune, cum ar fi camerele de zi şi holurile, atât timp cât locaţia echipamentului este precizată în mod clar în anunţul privind proprietatea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
camere,
supraveghere,
airbnb

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.