Air France a anulat sute de zboruri din cauza grevei personalului

Autor: Andrei Ionascu Postat la 07 aprilie 2018 121 afişări

Compania Air France a anunţat sâmbătă că sute de zboruri au fost anulate din cauza grevei declanşate de către piloţi şi restul personalului de la sol, aceştia cerând salarii mai mari, relatează site-ul televiziunii France24.

Situaţia afectează atât cursele interne, cât şi cele internaţionale. Aproximativ o treime dintre zborurile Air France pe distanţe medii către şi de pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris nu au decolat.

Un sfert dintre zborurile pe distanţe lungi operate de transportatorul naţional al Franţei şi una dintre cele mai mari companii aeriene din lume au fost anulate.

30% dintre zborurile pe distanţe scurte către şi de pe aeroportul Paris Orly şi din alte regiuni franceze au fost, de asemenea, anulate.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FRANŢA,
AIR FRANCE,
GREVĂ

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.