Lista localităţilor din România care vor avea INTERNET gratuit

Autor: Ana Petrescu Postat la 07 aprilie 2018 145 afişări

Reprezentanţa Comisiei Europene în România a anunţat vineri, că peste 10.000 de municipalităţi s-au înscris în portalul WiFi4EU, creat printr-un program european căruia UE i-a alocat un buget de 120 milioane euro, prin care vor avea acces gratuit la reţelele de Wi-Fi.

Uniunea Europeană (UE) vrea să promoveze accesul gratuit la Wi-Fi pentru toţi cetăţenii şi vizitatori în spaţiile publice, cum ar fi parcuri, piaţete, instituţii publice, librării, centre de sănătate şi muzee din toată Europa. Până în 2020, 120 milioane de euro din bugetul UE vor fi alocate pentru finanţarea echipamentelor necesare furnizării de servicii Wi-Fi publice gratuite, în aproximativ 8.000 de localităţi din toate statele membre, precum şi din Norvegia şi Islanda, potrivit Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
INTERNET,
UNIUNEA EUROPEANĂ,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.