Agrostar: Descinderile de vineri au legătură cu secretarul general al federaţiei, anchetat de ANI

Postat la 04 noiembrie 2013 38 afişări

Agrostar susţine că descinderile de vineri de la sediul sindicatului nu au avut nicio legătură cu situaţia de la Ministerul Agriculturii şi Agenţia Domeniilor Statului (ADS), ci l-au vizat pe secretarul general al federaţiei, Tudor Dorobanţu, investigat de Agenţia Naţională de Integritate (ANI).

Agrostar: Descinderile de vineri au legătură cu secretarul general al federaţiei, anchetat de ANI

 Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a anunţat vineri că şeful Direcţiei strategie, managementul datelor şi activităţilor din ADS, Vincenţiu Relu Lucian Cuc, preşedintele Agrostar, Ştefan Niculae, şi alte şase persoane, între care o alta cu funcţie de conducere din ADS, sunt urmărite penal pentru fapte de corupţie.

Procurorii DNA au făcut, vineri, percheziţii la Ministerul Agriculturii, Agenţia Domeniilor Statului şi Federaţia Sindicală Agrostar, de unde au ridicat mai multe documente, în cadrul unei anchete vizând fapte de corupţie, potrivit unor surse judiciare. Sursele citate au precizat că procurorii anticorupţie au ridicat de la sediile Ministerului Agriculturii, ADS şi Agrostar mai multe documente, care vor fi analizate în cadrul unui dosar penal deschis recent.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/agrostar-descinderile-de-vineri-au-legatura-cu-secretarul-general-al-federatiei-anchetat-de-ani-11617746
11617746
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.