Agnieszka Radwanska s-a retras din tenis

Postat la 14 noiembrie 2018 95 afişări

Sportiva Agnieszka Radwanska a decis să renunţe la sportul care a consacrat-o. Din cauza problemelor de sănătate, jucătoarea din Polonia a ales să renunţe la tenis la vârsta de 29 de ani. Tenismena a abandonat sportul alb în urma unei probleme la picior.

Agnieszka Radwanska s-a retras din tenis

"Astăzi, după 13 ani de tenis profesionist, am decis să îi pun capăt carierei. Nu a fost o decizie uşoară. Sunt recunoscătoare să am atâtea amintiri superbe, inclusiv câştigarea a 20 de titluri WTA, a Turneului Campioanelor. Am de asemenea o finală jucată la Wimbledon şi multe altele.

Din păcate, nu mai sunt capabilă să mă antrenez şi să joc la nivelul la care eram obişnuită, iar corpul meu nu se mai ridică la nivelul aşteptărilor. Am luat în considerare sănătatea mea şi am ajuns la concluzia că nu mai pot să îi impun corpului meu să răspundă limitelor cerute în tenis", a spus Agnieszka Radwanska.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tenis,
retragere,
decizie,
polonia

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.