Aforti Exchange,intermedieri de 67 milioane euro în 2018

Autor: Andra Stroe Postat la 11 februarie 2019 94 afişări

Aforti Exchange, platformă de schimb valutar originară din Polonia, a închis 2018, primul an complet de activitate în România, cu tranzacţii valutare intermediate în valoare de 67 milioane euro.

Aforti Exchange,intermedieri de 67 milioane euro în 2018

Reprezentanţii businessului spun că rezultatul, triplu faţă de aşteptările iniţiale, a fost susţinut de un trimestru 4 foarte puternic, deoarece compania a procesat tranzacţii în valoare de 33 milioane euro, dublu faţă de trimestrul 3.

Pentru anul 2019, Aforti Exchange România urmăreşte să intermedieze tranzacţii de schimb valutar de 200 de milioane de euro, aşteptând ca această creştere să fie susţinută de investiţiile în platformă şi de extinderea echipei.

La nivel de Grup, conducerea Aforti estimează că va investi cel puţin 1 milion de euro în 2019 pentru dezvoltarea în continuare a mai multor linii de afaceri în România. Pentru Aforti Exchange, cele două domenii majore de investiţii vor fi dezvoltarea platformei online precum şi extinderea echipei de vânzări. Compania intenţionează să îşi dubleze forţa de muncă, de la 10 la 20 de angajaţi şi colaboratori până la sfârşitul anului 2019. O parte din noul personal va fi atribuit către call center-ul care urmează să fie inaugurat în primul trimestru al anului 2019. Având în vedere extinderea

echipei, compania s-a mutat la începutul lunii ianuarie într-un nou sediu, aflat în zona Aurel Vlaicu din Bucureşti, ce poate acomoda până la 38 de angajaţi.

În ceea ce priveşte dezvoltarea produselor, în 2019, compania intenţionează să introducă noi caracteristici tehnice care să optimizeze experienţa utilizatorilor. Odată cu creşterea volumelor, se aşteaptă ca spread-urile să se îmbunătăţească şi clienţii să beneficieze de cursuri de schimb valutar chiar mai bune.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tranzactii,
polonia,
intermediere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.