Cum a decis Mark Zuckerberg să dea 19 miliarde de dolari pe WhatsApp în 2014 şi ce rol a avut câinele său, un ciobănesc unguresc pe nume Beast

Autor: Alex Ciutacu Postat la 11 februarie 2019 193 afişări

Cum a decis Mark Zuckerberg să dea 19 miliarde de dolari pe WhatsApp în 2014 şi ce rol a avut câinele său, un ciobănesc unguresc pe nume Beast

Tranzacţia din 2014 prin care Facebook a cumpărat WhatsApp pentru suma de 19 miliarde dolari a fost influenţată la nivel decizional de câinele lui Mark Zuckerberg, un ciobănesc unguresc pe nume Beast, potrivit Business Insider.

Într-un interviu acordat CNN, Zuckerberg a povestit parcursul negocierilor cu Jan Koum, confondator WhatsApp, şi a descris modul în care câinele său i-a influenţat decizia.

„Câinele meu Beast este de fapt arma secretă aici”, spune el. „A fost un moment tensionat în care Ian era în modul <<Trebuie să mă gândesc la asta>>”.

Zuckerberg a povestit că se făcuse linişte în cameră cu câteva minute înainte să intre Beast, care „părea confuz”.

„Apoi Beast a mers la Ian şi i-a sărit în poală”, spune Zuckerberg. „Apoi Ian a început să îl mângâie, iar o secundă mai târziu îl aud cum spune <<Ok, cred că ne-am înţeles>>”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
zuckerberg,
caine,
miliarde

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.