Afacerile companiilor din indicele bursier BET au crescut cu 15% în S1/2019, depăşind 31 mld. lei

Postat la 20 august 2019 38 afişări

Cele 16 companii componente ale indi­celui principal BET, referinţa Bursei de Valori Bucureşti, au realizat în total afaceri de circa 31,3 mld. lei în primul semestru al anului 2019, în creştere cu 15,3% faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent, în timp ce profitul generat de acestea a fost de 7,1 mld. lei, mai mare cu 39,3% faţă de S1/2018, potrivit rezultatelor financiare aferente S1/2019.

Afacerile companiilor din indicele bursier BET au crescut cu 15% în S1/2019, depăşind 31 mld. lei

„Rezultatele primului semestru menţin emitenţii listaţi la BVB la un nivel atractiv prin prisma analizei fundamentale. Creşterea economică se reflectă, după cum era de aşteptat, şi în evoluţia financiară a companiilor listate“, spun analiştii de la Prime Transaction.

 

Citiţi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
crestere,
companii,
afaceri,
bet

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.