Zi de recuperare la BVB

Postat la 27 martie 2008 9 afişări

Bursa a avut din nou o sedinta volatila astazi, joi, cu evolutii diferite pentru actiunile listate. Indicii au reusit sa recupereze scaderile din start, sesiunea fiind incheiata in crestere fata de ieri. Din pacate, aprecierile de la BVB se situeaza in continuare sub cele ale burselor europene.

Piata a inceput ziua in scadere, dar absenta vanzatorilor la preturi mici a reusit sa intoarca trendul zilnic catre crestere. Revenirea de la minimele zilei a fost de un procent si jumatate in cazul SIF-urilor, indicele BET-FI suferind cea mai mare pierdere in startul sesiunii.

Indicele BET a inchis sedinta cu valoarea de 6.864 puncte, cu numai 0,5% mai mult decat ieri, iar BET-C a urcat 0,9%, pana la valoarea de 4.943 puncte. Indicele BET-FI s-a apreciat doar 0,2%, pana la valoarea de 52.978 puncte. Lihiditatea s-a ridicat la 9,6 milioane euro, cu 8,5 milioane euro aferente pietei principale.

"Evolutia pietei este caracteristica unei perioade de consolidare. Este bine ca nu contnuam deprecierile, iar cotatiile isi aduna fortele pentru a putea reveni mai puternic in perioada urmatoare. Ne apropiem de sfarsitul primului trimestru, iar data ar putea fi semnficativa in economia BVB", a declarat un broker, care a adaugat ca summitul NATO de saptamana viitoare va fi un eveniment important si pentru piata de capital.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bursa,
servicii financiare
/actualitate/afaceri/zi-de-recuperare-la-bvb-2491885
2491885
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.