Volkswagen si Deutsche Telekom, suspectate de coruptie

Postat la 15 februarie 2011 15 afişări

Constructorul de automobile Volkswagen si firma de telecomunicatii Deutsche Telekom sunt banuite de coruptie, intr-o ancheta legata de clubul german VfL Wolfsburg, informeaza, marti, cotidianul Süddeutsche Zeitung.

Ancheta condusa de Parchetul din Stuttgart vizeaza mai multi fosti si actuali conducatori ai celor doua firme, precum si angajati, despre care se presupune ca ar fi semnat contracte ilegale. Persoane din cadrul Deutsche Telekom ar fi incercat sa obtina de la Volkswagen automobile in valoare de mai multe sute de milioane de euro, pentru filiala T-Systems, in schimbul prelungirii unui contract de sponsorizare cu VfL Wolfsburg.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro


Go4it.ro transmite LIVE de la cel mai mare targ de telefonie mobila din lume.

Galaxy Tab 10.1, Galaxy S II si LG Optimus 3D par sa fie vedetele.

Vezi toate noutatile >>

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/volkswagen-si-deutsche-telekom-suspectate-de-coruptie-7987270
7987270
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.