Volksbank a ajuns pe locul trei in topul bancilor, dupa valoarea activelor

Postat la 28 noiembrie 2008 13 afişări

Topul primelor trei banci in functie de active a suferit modificari, a declarat Nicolae Cinteza, directorul Directiei de Supraveghere din BNR, in cadrul seminarului EU-COFILE, organizat de Banca Nationala a Romaniei.

Cum BCR si BRD se aflau la mare distanta, cel mai probabil locul al treilea, ocupat la finele anului trecut de Raiffeisen a fost preluat de catre Volksbank, fostul ocupant al locului patru. Grupul austriac a fost cel mai agresiv jucator de pe piata bancara din ultima perioada, urcand in numai doi ani de pe pozitia  a 11-a (decembrie 2006), pe fondul expansiunii rapide a creditului pentru persoane fizice.

Cititi aici mai multe despre Gerald Schreiner, austriacul care a stat la baza ascensiunii Volksbank in Romania.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
banci
/actualitate/afaceri/volksbank-a-ajuns-pe-locul-trei-in-topul-bancilor-dupa-valoarea-activelor-3569525
3569525
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.