Vincenţiu Zorzolan, fost partener cu Octavian Radu, închide magazinele Esprit

Postat la 06 decembrie 2011 45 afişări

AAV Group, controlată de omul de afaceri Vicenţiu Zorzolan, a închis toate cele trei magazine Esprit pe care le deţinea pe piaţa locală. Compania, care potrivit ultimelor informaţii deţine pentru piaţa locală franciza Esprit, Springfield şi Womenísecret, a închis magazinele din Plaza România, Bucureşti Mall şi Băneasa Shopping City, brandul ieşind astfel de pe piaţă. Oficialii companiei nu au dorit să comenteze asupra acestui subiect.

Compania AAV Group a avut anul trecut afaceri de 7,5 milioane de lei (1,78 milioane de euro), faţă de 31 milioane de lei (7,3 milioane de euro) în 2009. Mai mult, numărul de angajaţi ai companiei s-a redus aproape în acelaşi ritm cu businessul. Astfel, dacă în 2009 compania avea 114 angajaţi, la finalul anului trecut mai erau 35. Vicenţiu Zorzolan, 41 de ani, a fost până la sfârşitul lui 2007 partener de afaceri cu Octavian Radu, proprietarul grupului RTC.

Mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/vincentiu-zorzolan-fost-partener-cu-octavian-radu-inchide-magazinele-esprit-9033686
9033686
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.