Vânzările Roche la nivel mondial cresc cu 2%

Postat la 14 octombrie 2011 12 afişări

Concernul farmaceutic elveţian Roche anunţă o creştere stabilă a vânzărilor globale ale grupului, în primele nouă luni ale anului 2011, cu 2% la o rată de schimb constantă, până la 31.5 miliarde franci elveţieni.

"Lansarea cu succes în Statele Unite a celui mai nou medicament destinat tratamentului melanomului şi a testului specific de diagnostic au întărit poziţia de lider în domeniul medicinei personalizate. Rezultatele bune înregistrate deja în acest an, în şapte studii clinice cu noi molecule, ne confirmă estimările privind creşterea companiei în viitor", a declarat Severin Schwan, CEO al Grupului Roche.

Vânzările Diviziei de Farmaceutice a Grupului Roche au crescut cu 1% în primele nouă luni ale anului, excluzând Tamiflu, la 24,4 miliarde de franci elveţieni. Vânzările Diviziei de Diagnostice au continuat să crească peste media pieţei globale de diagnostice in vitro, înregistrând un avans de 6% la o rată de schimb constantă, până la 7,1 miliarde de franci elveţieni.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
farma,
roche,
rezultate
/actualitate/afaceri/vanzarile-roche-la-nivel-mondial-cresc-cu-2-8867213
8867213
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.