Ursus investeste 42 de milioane de euro in fabrica de la Buzau

Postat la 15 aprilie 2009 57 afişări

Producatorul de bere Ursus Breweries, filiala locala a SABMiller, a anuntat finalizarea unei investitii de 42 de milioane de euro in cresterea capacitatii de productie a fabricii din Buzau.

In urma acestei investitii, producatorul si-a marit capacitatea de productie cu 50%, devenind astfel una dintre cele mai mari fabrici de profil din Romania, potrivit informatiilor emise de companie. Cele 42 de milioane de euro au fost directionate catre extinderea si modernizarea facilitatilor de productie si instalarea de echipamente pentru fabricarea de noi sortimente de bere (Redd’s si Ursus fara alcool).

„Consideram ca trebuie sa continuam planurile de dezvoltare si sa optimizam capacitatile de productie pentru a fi cat mai bine pregatiti pentru viitor”, a declarat Stephan Maria Weber, presedintele Ursus Breweries.

Fabrica din Buzau a fost achizitionata in 1996 de South African Breweries si a parcurs mai multe faze de modernizare si investiţii. Fabrica are peste 400 de angajati si produce o gama larga de beri din portofoliul Ursus Breweries.

Ursus Breweries este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania, alaturi de Heineken, United Romanian Breweries Bereprod (URBB) si InBev. Compania detine patru fabrici de bere in Cluj-Napoca, Timisoara, Buzau si Brasov, avand peste 1.500 de angajaţi. Marcile Ursus Breweries sunt: Peroni Nastro Azzurro, URSUS, Redd’s, Timisoreana, Stejar, Ciucas si Pilsner Urquell.

Cititi aici despre tranzactia Ursus-Bere Azuga.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ursus,
investitie,
Buzau,
fmcg
/actualitate/afaceri/ursus-investeste-42-de-milioane-de-euro-in-fabrica-de-la-buzau-4215128
4215128
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.