Ursus a preluat 71% din Bere Azuga

Postat la 29 ianuarie 2009 11 afişări

Producatorul de bere Ursus Breweries, subsidiara locala a SABMiller, a cumparat 71% din actiunile Bere Azuga, detinatoare a marcilor de bere Azuga si Valea Prahovei.

“Ne bucuram ca putem adauga in portofoliul Ursus Breweries una dintre cele mai renumite marci romanesti. Este o responsabilitate pentru noi sa pastram traditia romaneasca a acestei marci si o oportunitate in acelasi timp sa ii construim un profil si o vizibilitate la nivel national”, a declarat Stephan Maria Weber, presedintele Ursus.

Bere Azuga este listata la Bursa de Valori Bucuresti si avea o valoare de piata, in ultima zi de tranzactionare, anterioara acestei comunicari, de 9,3 milioane de euro, la o valoare per actiune de 1,73 euro. Valoarea activelor brute achizitionate este de 24,8 milioane de euro, potrivit informatiilor furnizate de reprezentantii companiei.

Principalii jucatori de pe piata berii sunt Ursus, URBB, Heineken si InBev. Cititi aici mai multe detalii despre piata berii din Romania.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
bere
/actualitate/afaceri/ursus-a-preluat-71-din-bere-azuga-3820722
3820722
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.