Trident a investit 4 mil. euro intr-un depozit de legume si fructe

Postat la 26 septembrie 2008 67 afişări

Operatorul de hipermarketuri si supermarketuri Trident inaugureaza, saptamana viitoare (2 octombrie), propriul depozit de legume si fructe, in urma unei investitii de patru milioane de euro.

Cu o suprafata de 4000 mp, construiti in Sibiu, pe strada Europa Unita 25, depozitul de legume si fructe al retailerului Trident are o capacitate de 1.600 de tone, cinci tuneluri de coacere pentru banane si spatii proiectate pentru livrarea si achizitia separata a fructelor si legumelor.

Din cele patru milioane de euro pe care le-a necesitat investitia, 1,7 milioane de euro provin din fonduri Sapard. Pentru finalizarea proiectului compania a facut si un imprumut la Piraeus Bank.

Depozitul Trident de legume si fructe va deservi atat reteaua proprie de magazine, cat si partenerii sai din centrul tarii.

Infiintata in 2004, reteaua Trident are in prezent trei spatii de vanzare de tip hypermarket, la Medias, Deva si Sfantu Gheorghe, si doua supermarketuri deschise la Sibiu si Alba Iulia, iar in ultima luna a acestui an va deschide inca un supermarket, in complexul Galleria din Piatra Neamt. Potrivit datelor raportate la Ministerul Finantelor, anul trecut, Trident Trans Tex a generat afaceri de 45 de milioane de euro inregistrand un profit net de circa 370.000 de euro.

Grupul Trident Trans Tex are si o divizie de transport international de marfuri si o divizie de import si distributie de produse alimentare si nealimentare.

Totodata, lucrarile la Trident Shopping Center Sibiu, prima unitate de tip mall a retelei, vor fi finalizate in martie 2009. Pe piata hipermarketurilor din Romania mai sunt prezente retelele Carrefour, Auchan, Cora, real sau Pic.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retail
/actualitate/afaceri/trident-a-investit-4-mil-euro-intr-un-depozit-de-legume-si-fructe-3233881
3233881
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.