Topul salariilor de la Transporturi. Pe primul loc e Romatsa, cu 13.739 de lei

Postat la 20 aprilie 2010 208 afişări

Angajatii companiei care se ocupa de dirijarea traficului aerian au primit cadou anul acesta, in pofida austeritatii anuntate de Guvernul Boc, un salariu mediu lunar cu 833 de lei mai mare decat cel de anul trecut, care era de "doar" 12.906 lei.

In ciuda crizei, statul va continua si anul acesta sa fie un angajator foarte generos cand vine vorba de salariile acordate. La Ministerul Transporturilor, cel mai mare salariu mediu acordat este de 13.739 lei pe luna, respectiv de aproape 10 ori mai mult decat salariul mediu pe economie, care in februarie a fost de 1.411 lei. Beneficiarii acestor salarii mult peste media puterii economiei romanesti sunt cei 1.655 de angajati ai Romatsa, compania ministerului care se ocupa de dirijarea traficului aerian, conform bugetului companiei publicat luni in Monitorul Oficial.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/topul-salariilor-de-la-transporturi-pe-primul-loc-e-romatsa-cu-13-739-de-lei-5965452
5965452
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.