Tiriac face un turn de birouri la capatul noului bulevard Uranus

Postat la 23 mai 2011 22 afişări

Ion Alexandru Tiriac afirma ca este in continuare cerere pentru birouri si ca va incepe lucrarile la un office de 14 etaje in Piata Victoriei, la capatul nordic al viitorului bulevard Uranus.

Miliardarul Ion Tiriac, unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Romania, care controleaza un business de aproape un miliard de euro anual in imobiliare, auto si servicii financiare, va demara in perioada imediat urmatoare constructia unei cladiri de birouri in Piata Victoriei din Capitala, considerata punctul zero al investitiilor in centre de afaceri. Tiriac are de mai multi ani un teren la intrarea pe strada Buzesti, pe care mai au cladiri de birouri si un alt miliardar, Dinu Patriciu, si companii austriece precum Immofinanz sau Premiumred. Ion Alexandru Tiriac, fiul miliardarului Ion Tiriac si reprezentantul actionarului in consiliile de administratie, se implica direct in acest proiect.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
tiriac jr,
investitii,
cladiri,
birouri,
uranus
/actualitate/afaceri/tiriac-face-un-turn-de-birouri-la-capatul-noului-bulevard-uranus-8280091
8280091
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.