The new iPad: află de unde poţi cumpăra noul iPad şi la ce preţ

Postat la 16 martie 2012 18 afişări

The new iPad a luat drumul marilor magazine, iar frenezia fanilor în aşteptarea tabletei “rezoluţionare” capată proporţii epice. Dar asta se întâmplă în fiecare an şi ne-am obişnuit cu show-ul mulţimii isterizate.

În România, suntem privaţi de aşa ceva (slavă Domnului). Una la mână, pentru că produsele Apple sunt importate şi ajung mai târziu, după ce febra din Statele Unite scade sub pragul de delir. A doua la mână, nu sunt foarte mulţi cei care îşi permit aşa ceva. Anul acesta însă, magazinele online autohtone se grăbesc ca niciodată să vândă tableta Apple chiar înainte de termenul oficial - 23 martie. Au simţit că e cererea mare? Probabil că nu, dar a fi primul la noi e o mare izbândă, indiferent de care sunt datele problemei.

Află aşadar de unde se poate comanda The new iPad şi la ce preţ. Reţineţi încă o dată că livrările vor începe după 23 martie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
it,
the new ipad,
cumparare,
magazine
/actualitate/afaceri/the-new-ipad-afla-de-unde-poti-cumpara-noul-ipad-si-la-ce-pret-9406270
9406270
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.