Studiu: 53% dintre respondenti resimt puternic criza

Postat la 29 iulie 2009 12 afişări

Potrivit unui studiu realizat de catre compania de brokeraj bancar Kiwi Finance, 53% dintre intervievati au resimtit mult si foarte mult criza economica, in timp ce 31% au fost putin afectati de ultimele evolutii economice

"Desi criza economica nu a afectat in mod egal populatia tarii, intamplarile din ultima vreme au schimbat ceva in mentalitatea si comportamentul romanilor. Potrivit datelor noastre, 91% dintre cetatenii tarii au devenit mult mai atenti la modalitatea in care isi cheltuiesc si administreaza veniturile lunare", a declarat Anca Bidian, CEO Kiwi Finance.

 

51% dintre cei intervievati pentru realizarea studiului "Romanii, dupa un an de criza. Reactii si decizii" au declarat ca principala temere pe termen mediu este legata de posibilitatea micsorarii salariului, in timp ce 34% sunt ingrijorati sa nu isi piarda locul de munca. Ratele lunare la banca sunt prioritare pentru 18% dintre romani, in timp ce 11% isi doresc sa isi poata achita in continuare cheltuielile lunare (utilitati, intretinere, etc).

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
criza,
efecte,
studiu
/actualitate/afaceri/studiu-53-dintre-respondenti-resimt-puternic-criza-4705668
4705668
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.