Sony a prezentat primele sale tablet PC-uri, bazate pe Android

Postat la 26 aprilie 2011 11 afişări

Sony a prezentat primele sale tablet PC-uri, bazate pe sistemul de operare Android, al Google, intr-o incercare ambitoasa de patrunde pe o piata dominata de iPad-urile produse de Apple.

Tabletele, denumite S1 si S2, sunt compatibile cu sisteme WiFi si 3G/4G. S1 are un display de 9,4 inch, iar S2 un ecran de 5,5 inch care poate fi pliat. Tabletele vor permite rularea jocurilor PlayStation. Aparatele se bazeaza pe sistemul de operare Android 3.0. Compania de cercetare a pietei Gartner estimeaza ca vanzarile de tablete vor creste de patru ori, la 294 milioane de unitati, intre 2011 si 2015, iar jumatate din aparate vor avea Android.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
it,
tablete,
sony,
android,
lansare
/actualitate/afaceri/sony-a-prezentat-primele-sale-tablet-pc-uri-bazate-pe-android-8192389
8192389
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.