Serviciile medicale private, din ce in ce mai cautate in Romania

Postat la 22 martie 2010 8 afişări

Piata serviciillor medicale private va urca in acest an cu 13%, la 420 milioane euro, si va trece de 600 milioane euro in 2012, sustinuta de numarul tot mai mare de persoane care aleg sa plateasca din surse proprii deoarece sunt nemultumite din unitatile publice sanitare, potrivit firmei PMR.

"In 2010, piata de servicii medicale private, care este compusa din platile din surse proprii, abonamente si asigurari medicale private, va creste cu 13% si se va dezvolta mult mai puternic in perioada 2011-2012", a declarat, luni, intr-un comunicat, Monika Stefanczyk, seful diviziei de analize in domeniul farmaceutic al PMR, firma poloneza de cercetare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
farma,
servicii medicale,
clinici private
/actualitate/afaceri/serviciile-medicale-private-din-ce-in-ce-mai-cautate-in-romania-5767347
5767347
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.