Seful Philip Morris Romania: Romanii seamana cu rusii - si voi tineti pachetul de tigari pe masa

Postat la 26 mai 2011 78 afişări

Romanii se aseamana cu rusii in ceea ce priveste consumul de tigari: sunt foarte atasati de marcile de tigarete si lasa pachetele la vedere, pe mese.

"Am fost in cluburi, baruri si m-am uitat. Toti au pachetele de tigari pe masa, la vedere. La fel e si in Rusia", a declarat Sergey Slipchenko, managing director Philip Morris Romania si Bulgaria, cu ocazia unei intalniri cu presa. "Pentru romani, am observat eu, actiunea de a fuma nu se rezuma doar la actul in sine, este si ceva de imagine", a adaugat el. Dupa ce a laudat eforturile Guvernului in ceea ce priveste lupta impotriva contrabandei cu tigari, care a scazut, ca pondere in piata totala, de la 36% in 2010 la sub 15% la inceputul acestui an, Slipcenko a anuntat ca fabrica Philip Morris din Romania va exporta tigari in Japonia.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tigari,
pachete,
romani,
obiceiuri,
Philip Morris
/actualitate/afaceri/seful-philip-morris-romania-romanii-seamana-cu-rusii-si-voi-tineti-pachetul-de-tigari-pe-masa-8286863
8286863
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.