Seful Ford Craiova, dezamagit de muncitori

Postat la 20 mai 2011 16 afişări

Uzina auto de la Craiova nu reuseste sa atinga nivelul de calitate dorit de americanii de la Ford, potrivit publicatiei spaniole Las Provincias care il citeaza pe Jan Gijsen, CEO si presedinte al Ford Romania, ca fiind "dezamagit" de cei aproape 3.600 de muncitori de la fabrica.

Nivelul ridicat de rectificari care trebuie efectuate pe linia de asamblare in Romania incetineste, potrivit ziarului spaniol, planificarea productiei la nivel european. Mai mult, Las Provincias citeaza mesajele lui Gijsen catre angajatii uzinei, in care seful Ford le transmitea angajatilor ca uzina nu era pregatita la inceputul anului sa asambleze modelul Transit Connect, in timp ce in luna aprilie acesta a cerut o reactie rapida din partea angajatilor. "Noi suntem contracronometru. Primele prototipuri de vehicule si motoare sunt programate sa intre in productie la mijlocul acestui an. Prin urmare, in lunile urmatoare trebuie sa se imbunatateasca atat calitatea cat si fluxul de productie actual", a subliniat seful Ford Romania in comunicatul intern.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
masini,
ford,
muncitori,
Jan Gijsen,
nemultumiri

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/afaceri/seful-ford-craiova-dezamagit-de-muncitori-8275618
8275618
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.