Schimbari la varful Medicover. Catalina Balan este noul director general

Postat la 02 decembrie 2010 121 afişări

Catalina Balan este noul Director General si membru al consiliului de conducere al Medicover Romania, incepand cu 1 decembrie 2010. Preluarea conducerii Medicover de catre Catalina Balan are loc in contextul consolidarii pozitiei Medicover in Romania prin extinderea operatiunilor si largirea gamei de servicii medicale.

Medicover investeste, de asemenea, in construirea a doua spitale performante, care vor fi inaugurate in 2011 si 2013.

Catalina Balan a absolvit masteratul in Finante din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti si un MBA in Finante si Strategie la London Business School.

Noul General Manager Medicover a acumulat experienta in finante, management, strategie de business si customer care. Printre companiile pentru care a lucrat anterior se numara, in Romania, banci locale si internationale, precum Citibank, BNP-Dresdner Bank si ABN AMRO Bank. In Marea Britanie, Catalina Balan a detinut in cadrul ABN AMRO Bank pozitiile de vicepresedinte pentru Clientii Globali din Industriile de Consum si apoi de vicepresedinte pentru CEEMEA (Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Africa), unde a facilitat finantari structurate pentru tranzactii de peste 100 milioane euro.

In anul 2007, a revenit in Romania ca Director Executiv al Bancpost S.A, unde a coordonat activitatea a peste 300 de filiale.

"Vom consolida impreuna pozitia Medicover in Romania, printr-un sistem medical integrat si prin deschiderea celor doua spitale Medicover", a declarat noul Director General Medicover, Catalina Balan.

Marina Otelea, care a condus Medicover pana acum, ramane in companie in calitate de administrator al Medicover, implicandu-se activ in investitiile Grupului Medicover in Romania.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/schimbari-la-varful-medicover-catalina-balan-este-noul-director-general-7773091
7773091
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.