Samsung vrea să se apropie anul viitor de liderul Nokia la vânzările de telefoane mobile

Postat la 27 decembrie 2011 9 afişări

Grupul sud-coreean Samsung vrea să crească anul următor vânzările de telefoane mobile cu 15%, la 374 milioane unităţi, urmând să se apropie de liderul pieţei, grupul finlandez Nokia, după ce în acest an a devenit cel mai mare furnizor de smartphone-uri, potrivit presei locale.

Samsung a detronat în trimestrul al treilea al acestui an Apple şi a devenit cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, susţinut de cererea ridicată pentru seria Galaxy S, care rulează platforma Android a Google. Grupul, al doilea mare producător pe piaţa telefoanelor mobile la nivel mondial, vizează o creştere a vânzărilor de la 325 milioane de unităţi în acest an la 374 milioane de unităţi, potrivit unor surse din domeniul IT, citate de Korea Economic Daily.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tehnologie,
nokia,
samsung,
vanzari,
telefoane mobile
/actualitate/afaceri/samsung-vrea-sa-se-apropie-anul-viitor-de-liderul-nokia-la-vanzarile-de-telefoane-mobile-9102075
9102075
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.