Samsung cere în justiţie interzicerea iPhone 4S în Franţa şi Italia

Postat la 05 octombrie 2011 6 afişări

Samsung Electronics va cere în justiţie interzicerea comercializării noilor aparate iPhone 4S ale Apple în Franţa şi Italia, pe motivul încălcării patentelor, escaladând astfel disputa dintre cei doi mari producători de smartphone-uri şi tablete PC, relatează Bloomberg.

Compania sud-coreeană va depune cereri în acest sens la tribunale din Paris şi Milano, argumentând că Apple încalcă două patente în domeniul tehnologiei de telecomunicaţii wireless, se arată într-un comunicat al Samsung. Apple a prezentat marţi modelul iPhone 4S şi vrea să înceapă comercializarea aparatului în această lună. Cei doi mari producători de telefoane mobile se află în dispută din aprilie, când Apple a reclamat că aparatele din gama Galaxy ale Samsung copiază iPad şi iPhone.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
it,
samsung,
iphone 4s,
patente,
apple
/actualitate/afaceri/samsung-cere-in-justitie-interzicerea-iphone-4s-in-franta-si-italia-8840381
8840381
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.